Tuesday, April 1, 2008

Hjem til kaoskontroll...


Da er man hjemme igjen da..

Heldigvis drar vi ikke med oss skittentøy hjem, men maskinen går nå for fullt allikevel! Lurer på hvor det fotballaget er jeg, som er grossere i skittentøy her i huset!!

Pakkeutmodus er egentlig morsommere enn pakkenedmodus. Må bare lage litt plass i skaper for alt det nye man drar med hjem....

Det ble mye nytt tynt sommertøy denne gangen - type sommertøy vi egentlig ikke drar med hjem til Norge. Dette fordi Nanjing skal være gærvarmt på sommeren, og vi skal jo være der i juni og juli!

Det ble litt småbarnstøy og... Emma, Dennis og lille ny som ikke er kommet enda må jo få litt. Mener å huske at jeg fikk med en pirat-trøyte til Benjamin og, så da er de små og bittesmå velkledde utover sommeren! Og ja, mamma - det er en pakke med unevnelig midt på bildet... (blå)... pluss litt trøyer og sånn... det var så fint vær at vi ikke fikk sjoppa noe særlig! Men - vi hadde med oss over 70 kilo baggasje hjem, så noe greide vi jo.... ca 40 av dem var bøker, skolebøker og ordbøker, en bok om Ellis Island til meg selv (den skal jeg prøve å få laget noe om til emigrasjons-seminaret vårt i midten av april).

Nå skal alt tøyet få lov å ligge på loftet pent pakket, og jeg har tenkt å holde meg her på Østlandet i hvertfall noen måneder. Bøkene må vi vel presse inn i bokhyllene....

Så får vi se hva gubben i huset finner på - han snakker bare rart om dagen.

No comments: