Monday, November 3, 2008

Familie-fest....

for en slektsforsker - det betinger. Og jeg får stadig pepper av mine kjære brødre, (da snakker jeg av sterkeste sort) om at jeg bryr meg litt lite om den levende slekt....

Men det er ikke sant! Jeg har en stor og flott familie som jeg er kjempe kjempe gla i! OG i går var vi i Tom sin 30 års dag (Tom er gift med min storebrors datter Lisa). Og - krembilder ble tatt av mammarazzi selvsagt. Nå har jeg vel mer blitt tanterazzi, og Therese tatt over mammarazzitronen.... men - altså mitt tanterazzi-krembilde i går var det du ser der... Lisa og Emma - mamma og pappas første oldebarn! Emma blir 3 år i januar...

Men - vi har 2 søte små til - de er bare litt små enda til å være med på cowboy fest,, nemlig Dennis og Emilie Angelica. Emilie ble døpt bare for et par måneder siden, og Dennis nå er snart 2 år. Nydelige er de!!


Så var det lille mammarazzi da... som skal arve tronen fra tanterazzi...

Therese er nå i ferd med å bli en super fotograf, og hennes konfirmasjonspenger gikk med til å kjøpe digital speilrefleks. Må være noen hysteriske fotogener som har hoppet over på lille Therese opp i veksten!!

Therese er og niese, yngste datter av min nest yngste bror!

Lille Emma får dansen inn "med morsmelka" - besteforeldre og oldeforeldre, tanter og onkler er alle glade i dans, sang og musikk. Mamman, Lisa, har vært Norgesmester i Country Line-Dance, og representert landet sitt i Nashville i grenen! Og se nurket under da!!







1 comment:

Liv Ofsdal said...

Artig å se lille Emma på dansegulvet!! Ser ut som dere hadde en trivelig kveld med familien :)