Sunday, May 9, 2010

Jewel of the Seas - dag 2 og 3 "at sea"

Dag 2 Nydelig vær! Mange varme grader, og mye folk ute ved poolen. Aktiviteter rundt omkring, av typen quiz og line-dans (mer aerobic men det er jo greit). Jeg har fått meg time for hårklipp i morra, det blir spennende. Persen har funnet foredragene sine, det er dame som kan mye om forskjellig. Første foredragene om Atlantis, så der blir det nok en del spekuleringer og historier tenker jeg! Jeg foretrekker boka mi, og balkongen. Deilig!
Kvelden er ”Formal” men vi har valgt å og ”smart casual” – det er 2 formal-nights til på kruset. Det holder. Etter en liten fordrink i Vortex var det middag i Portofino . For en service og for en nydelig mat! Supper av en annen verden, og en ”skewer” med sjømat. Jummi! Det blir nok til at vi tar oss råd til å betale litt ekstra for å kunne spise oftere her. Vi har igjen å teste Chops Grille, som er den andre spesialrestauranten.
Etter middag rusla vi til Casino,  som pga ”formal-night” var røykfri. Veldig sympatisk! Og bartenderen fra Slovakia var kjempesøt. Vi traff et av de 2 andre norske parene om bord, Øystein (Einstein) og Kari fra Drøbak. Kjempekoselig!
Dag 3 gikk som gårsdagen,. Nydelig vær, oppmot 30 grader innimellom. Mye lesing og sløving. Prøver å holde meg litt ute av sola, ser at fjeset ikke akkurat  blir mindre rødt…
Uformell  dresskode til middag, deilig. Vi tok middagen sammen med de engelske tantene, og de var litt mindre ”pleeeaaase” i dag, de hadde fått i seg litt (ganske mye) vin og var faktisk morsomme. Tanken på å bytte bord har vi slått fra oss, vi tar heller et par tantefrie middager i spesialrestaurantene!
Show med RCL-singers and dancers, de er supergode, ”City of Dreams” sendte oss på en musikalsk reise fra New York til Beijing. Kjempebra! (Og – for en strawberry daiqueri fra Teaterbaren! Med jordbær, ikke bare jordbærsaft!)


No comments: