Friday, May 7, 2010

Jewel of the Seas - Day one.

Å kjøpe en ”pre-cruise”-pakke ved hotell Marriott i Miami viste seg å være gromt. Rommet var glitrende, 10 etasje med utsikt over cruisebåten vår! Vi fikk en gratis drink hver i en koselig bar med direkte utgang til småbåthavna, og nydelig vær, og det viktigste av alt, skyss fra hotellet til båten! Dette var særlig viktig fordi vi faktisk hadde en bag mer enn armer.. og det kan være barskt!


Vi dro fra hotellet klokka 12 presis, ca 7 minutter kjøring, og vi var inne på båten, ferdig sjekket inn og med nøkkelen i hånda klokka 12.30. Halv ett! 30 minutter etter at vi dro! Utrolig effektivt, ingen kø, og hyggelig innsjekkingsdame. Suverent, RCCL vet hva de gjør. Og vi vet hva vi gjør. Greit å ha Diamond medlemskap og da, da kan vi gå i køer uten folk!

Bildet: Jewel of the Seas i Bermuda Foto: ego

Lugaren var klar klokka kvart over ett, og når det er opptil flere barer å velge mellom, valgte vi Schooner bar hvor James fra Manilla tok veldig godt vare på oss. Han blir vi nok å se oftere utover uken tenker jeg! Etter litt drikke hos James tok vi oss opp til Windjammer sammen med hordene, vi fant oss et nydelig bord ute på dekk, hvor Bogdan fra Ukraina faktisk også fant oss, så vi fikk oss litt vin til maten. Buffeten er veldig variert, men det er litt mye mas når alle må dit og spise. Ofte kan litt variasjon med de andre restaurantene være en god ide for å slippe unna litt horder. Foreløpig virker det som om hordene er amerikanske, og de er enkle å ha med å gjøre.

Jewel of the Seas er en nydelig båt, om enn kanskje i minste laget når vi skal være så lenge på sjøen. Det blir spennende å se om vi har tatt med oss nok bøker å lese. Jeg har jo pcn min jeg da… Lugaren er helt ok, god dobbeltseng, en liten 2 seters sofa og mye skapplass. Dusjen er i minste laget, men vi er jo så søte og små så det går greit det. Nå er det snart obligatorisk muster-drill, og vi satser på at bagasjen er på plass når vi har inspisert livbåtene!

Ship ohoi, og så seiler vi inn i solnedgangen!

No comments: