Sunday, April 17, 2011

Da er vi på vei mot Europa!

Fruekosten på Marriots er alltid en fornøyelse, masse godt i buffet’en og eggestekemann som gir Persen det han trenger for en god morgen. Etter frokost slappet vi av på rommet til Gene Kufjertkjører hentet oss og tok oss til shuttelen som tar oss til båten. Kjempegreit!

Fin hybel!
Etter at vi ankom kaia, avleverte hundre kilo med baggasje, og ca 15 minutter for å komme gjennom sikkerhetssjekken, tok det 10 minutter og vi hadde sjampanjen i hånda. Lugaren var klar bare kort tid etter, og vi visste jo hva vi gikk til, vi har jo bodd på hybel 9370 i 2 uker før! 

Lunsjbuffeten var åpen så vi ikke gikk sultne (krise). Vi fant et hyggelig bord i sola bakerst, og så var det ut på matjakt. På runde to rundt salatbaren – som er diiiger, møtte jeg Preben fra Køben. Preben fra Køben møtte vi – med hans fagre viv Myrna – på et cruise vi var på rett over nyttår ut fra Tampa. Hva er odds for slikt å skje!? Utrolig. Og kjempehyggelig.

Preben, et hyggelig bekjentskap fra tidligere cruise!
Resten av dagen gikk med til å oasse på at piloten (losen)  i samarbeid med sjafført kjørte rett vei, og så var det ut av sola og ned på hybelen for å  pakke ut en del av det vi greide å få dratt oss med om bord, (baggasjen var levert allerede mens vi spiste lunsj!) Etter et par glass grei selvsmugla Publix-vin  på balkongen var vi klare for å sjekke ut middagsbordet vårt. Hyggelige med-spisere, men en kelner som var så treg at vi ikke var ferdig med å dinere før klokka var nærmere 23… litt sent.  Etter middag ble vi linselus på TV, og det var godt å se at vi ikke var helt på bærtur… ordentlig lekre var vi ja.Piloten sørget for at vi kom oss trygt ut av Miamis havnebasseng!
.

1 comment:

Liv Ofsdal said...

and I like it!! :D