Friday, April 15, 2011

Småsvin på Alligator Alley...

Å si morna til Fiddler's Green og alt vi liker ved å være der er alltid trist, men når vi først har begynt vasking og stenging av leiligheten, er det greit å dra. Lille Pelli Gator lå ved dammen og vinket hade. Lille.. han er ca 1.2 meter tenker jeg. Men søøøt!



og leiebilen (med North-Carolina-skilter, noe som har vekket stor oppsikt i 3 måneder) sto og gledet seg veldig til å virkelig få strukket ut "bena" - en liten Nissan Sentra er en utrolig kjapp sak, og snill på bensin - noe som er greit i disse tider med bensinpriser som ikke ligner grisen... også rød og fin a gitt!



Cruisecontrollen ble satt på ca 82 mph... noe som tilsvarer.. fort. og etter en super kjøretur tvers over Florida, med en liten mellomlanding på Wafflehouse utenfor Naples, siksak inn i fredagsrushen (hvorfor kalles det rush når det står stille...) i Miamis spaghettbrosystem.... moro! Jeg elsker å kjøre bil,så det er helt ok for meg! Mannen ved siden av var kanskje litt mer tilbakeholden og ikke såå begeistret...
Mariotts hotell nede i Miamis havneområde er en god gammel venn, vi har "cruisepakke" som inneholder både vinkos og transport til båten i morgen etter lunsj. Supergreit!! :D Vi bor i 15. etasje med utsikt ut over cruise-havnen... a room with a wiev så og si..



Nå  er det siste middag i Florida, og gjett om det skal bli en skikkelig biffers. Og når vi står opp i morra, har  Celebrity Eclipse klappa til Kai (stakkars gutt) og vi gleder oss til å se gamle (ja - de er litt eldre...) cruisevenner igjen som vi møtte på vei over dammen i November!!!

See you later alligator....

No comments: