Tuesday, April 19, 2011

Superdårlig service ble til megabra i middagsrestauranten, og mange dollar i pluss på Casino!


Vi har vært på noen cruise oppgjennom årene, og det har vært ymse. Men, så dårlig og treg service vi aldri har vært borti maken. Det er egentlig ikke kelner-staben sin skyld, det er et bord ved siden av oss fullt av spanjoler, og de krever altfor mye av den stakkars slitne kelnermannen vår. Vi har klaget, og regner med at det ikke er vi som sitter sist igjen i restauranten i kveld. Det er ikke bare det at vi er sist, men de bedriver rydding og fjerning av møkkete duker, legger på store bordplater og virkelig ”pusser opp” rundt ørene på oss. Og det har vi ikke betalt for!

Etter middagen tok vi en liten tur i Casino, og jeg fikk jammen meg med meg flere dollar i gevinst… ikke dårlig det når jeg startet med 3..

Det er nå tirsdag ettermiddag, vakkert vær og vi har sittet ute på dekk og lest mesteparten av dagen. Nå er det dressup-time, og møte gamle kjente fra tidligere cruise i Sky Lounge for ”elite”-medlemmene… Ship ohoi!

Kveld og ”formal” night, med dress og pent vær, først en tur opp i ”Elite”-loungen for litt fri vin – og møte med tidligere med-cruisere fra turen over i november. Kjempehyggelig å møte igjen folk! Dette er et par fra England, som har vinteropphold i nærheten av Orlando. Så de passer på og flytter seg med cruisebåtene, sånn som vi. Kos og hygge altså! Og – for all del, de samme gutta som serverte oss også på turen i november. Heldigvis så husket ikke bartenderne navnene våre, det hadde jo vært litt flaut….

Og – klagen på servicen fra i går kveld gikk gjennom (på en hyggelig måte) og vi fikk en fabelaktig service! Nydelig mat (jeg spiste supermør ”rack of lamb” – Persen en fisk vi aldri har hørt blitt servert før, nemlig cobia). Den var og digg, så alle var fornøyd og enig i at det var en fin kveld. Bilder ble tatt, og de kommer nok senere…. (de som ble tatt av den proffe mannen er allerede kassert, vi har nok bilder fra cruise…

Vi må huske på å stille klokka en time mot Norsk tid….

No comments: