Friday, April 15, 2011

Vaske og reisemodus...

Da er det hade til Englewood og Florida for denne gang. Det har vært et hyggelig og solrikt opphold denne gang, og veldig rolig. Ingen store utflukter til noen steder som helst, man blir litt lat etter hvert. Kanskje vi får satse på besøk så vi kommer oss ut?

Etter at vi har vasket og låst leiligheten blir det kjøretur ned til Naples og så tvers over Florida langs Allgator Alley ril Miami. Denne har vi kjørt "hundrevis" av ganger før, det går fort, og det er stor trafikk. Særlig i dag på en fredag. Men, det er bare å drikke tålmodighet og kjøre med egg under gassen, så går det nok fint. Vi setter vel cruise-controllen på ca 79 miles pr. hour, og radioen på koselig, og fyker av gårde sammen med resten av "verden.

Kvelden og natten vil vi som vanlig tilbringe på Marriots hotel, ikke lange biten fra Miami Cruise Port. Her slapper vi av til vi blir fraktet bort sammen med våre 120+ kilo med kofferter. Celebrity Eclipse venter på oss med hybel 9370 klar for 14 dagers avslappende hjemtur. Vi vet vi kommer til å møte flere vi seilte over med i november fra Southhampton, og det skal bli arti å møte dem igjen!

Eclipse

Hybel 9370 fra i fjor...

Sånn ser reiseruda ut.... (jeg gleder meg særlig til de første 3 døgnene...

Så - får vi se hvordan alt går, pleier å gå smertefritt!!!!

Hade Florida! :(

No comments: