Thursday, January 10, 2008

Da drar vi om et par timer....

Da er vi inne i siste modus vaskis, sengetøyet er i maskinen og siste dans med Harry Hoover skal nå gjennomføres. Dette er vel omtrent det værste jeg vet, værre enn å gå til tannlegen!Ferien har vært fantastisk som vanlig, men den har, som den vågne leser har fått med seg, også bydd på spennende og uønskede opplevelser. Vi har nemlig fått oppleve noe jeg ikke unner tannlegen min en gang, nemlig å få ha med forsikringsselskaper å gjøre.

Heldigvis har vi også fått oppleve å være sammen med våre gode venner her nede - sist i går kveld på Daniel's. Det er alltid veldig trist å reise fra dem, men denne gangen er det bare 2 måneder til vi ser dem igjen! Vi gleder oss allerede!

Nå titter sola inn her... og dette reiser vi fra!

Jaja.

Turen vår hjem er delt opp i flere etapper, først Engleskogen - Tampa, drøyt 2 timers kjøretur i Hondaen som har oppført seg utmerket. Derfra går første flytur til Charlotte, South Carolina, hvor vi blir stuet ombord i et fly fra dønn solide Lufthansa, som tar oss til Europa og Munchen. På kjære Gardermoen lander vi i morgen ca 11.30 om alt går som det skal. Og det gjør det nok.

Kanskje jeg finner en trådløs hotspot på flyplassene? De har blitt gratis og mange!!

Hade Engleskogen, Gunnar, Sola ... ååå sola!!!

1 comment:

Liv Ofsdal said...

Vil ønske dere riktig god tur hjem!!
Dere skal jo snart ned igjen skjønner jeg - heldiggriser ;)