Wednesday, January 2, 2008

18 dag i Paradis - mer forsikring og styr! $$$$$$$

Styr styr styr
Jaja - så har vi brukt minst halve ferien på å stime med forsikringsselskap som engasjerer ubrukelige mennesker. Det som så ut til å være en helt standard affære, har nå blitt et pes av en annen verden pga en kar som ikke er brukelig til en gang å åpne en skannet bildefil på sin egen pc! Det viser seg også at han aldri har satt sine ben i leiligheten, noe han har sagt han har gjort... så.. dette blir nesten som Carl Hiaasens forsikringsmann i Stormy Weather. For den som ikke har lest boken: Les den!

Alt skal liksom være i orden, og så kommer mannen med enda mer styr, etter at vi har snakket med ham og mast nesten hver arbeidsdag i 3 uker. Nå begynner problemet å bli av økonomisk art, at vi kan være nødt til å legge ut en hel masse peng. Regningen foreløpig bare på reparasjonene er på 16-17000 USD, men så kommer opprensking og rengjøring i tillegg, og den regningen er også på 5-7000 USD. Så da begynner det å spøke for lommeboken!!

Litt trivvelig og
Det nye året startet forøvrig veldig hyggelig hos Sharon og Dave i gårkveld, med sønnen Jeff og hans kone og 4 nydelige småjenter fra California på besøk. Alltid like hyggelig å være sammen med Sharon og Dave, vi skal møte dem igjen på fredag også. Da blir i tillegg norsk-amerikanske Sarah og hennes mann med, og et par til fra Minnesota - som også snakker Minnesotisk!! Moro å høre, for de har litt norsk "aksent" når de snakker.

Oppdrag fullført
Ellers har jeg i dag sendt av gårde mitt første betalte slektsoppdrag, så får vi se om jeg ikke får en liten sjekk i posten etter hvert! Spennende! De har og lovet meg flere oppdrag, da de stadig får forespørsler fra folk som leter etter slekt i Norge. Stilig!

I kveld...
Skal jeg slappe av og kose meg på Daniel's hos Joannie med en Strawberry Daiqueri tenker jeg... noe jeg vet Liv kanskje og har lyst på? Vel - det er egentlig en drink for varme dager, og da er det ikke helt passe i dag.. vi fryser, det er langbukse og tjukk genser-vær!! Skal bli frost i natt!!! Jaja - det er ikke ofte det er kalderer her i Paradis enn på Enga...

Brrrrrrrrrrrrrrrrr

1 comment:

karinno said...

Og dette skulle liksom være en velfortjent ferie?
Du får nok brette opp genserermene, ta et skikkelig hoftefest og vise hvem som er Sjefen. Håper det ordner seg raskt nå, slik at dere kan slappe av de siste dagene
Klemmmms