Saturday, January 12, 2008

Hjemtur, jet-lag...

så var ferien over for denne gang....

Kjøreturen fra Engleskogen til Tampa gikk uten noen som helst dikkedarer, vi kjørte blant annet over denne utrolige broen, Sunshine Skyway Bridge. For et år siden seilte vi cruiseskip under denne broen!

På flyplassen fikk vi puttet i oss en helt nødvendig siste saftige "TGIF"-burger, og et par glass. Dette er en tradisjon som er helt ufravikelig, Den siste Burger. Med "the works". Ikke noe vits i å slå av på kravene den siste timen vi er i US of A.

I Tampa var skyfri, men det var noen heftige tåke-skyer vi kjørte gjennom enkelte steder.

Dette bildet tok jeg ut av flyet, ikke så bra kvalitet, men moro å se allikevel. Hadebra, Florida, vi må hjem og betale kreditkort-regningen!

Hjemturen gikk knallfint den. Slitsomt å sitte 8 timer på fly i litt trange omgivelser, men faktisk har Lufthansas nye fly ganske bra seter for økonomiklassen, og servicen er helt upåklagelig! Middagen var absolutt spiselig (kylling av en eller annen variant) og de hadde faktisk utrolig god rødvin, som ble servert både ofte og rikelig, til og med temperert! Fryd og glede!

Så da vi landet på Gardermoen, og solen skinte, baggasjen kom i løpet av 3 minutter, flybussen kjørte rett etter at vi hadde satt oss inn.... ja da var det bare deilig å spasere den lille kilometeren hjem fra Helsfyr!!

Spooky var det at kapteinen måtte avbryte landingen når vi var nesten på bakken, fordi forrige fly ikke hadde fått fjernet seg fra stripa, det gikk et sukk gjennom flyet da vi plutselig (men heldigvis ikke ubehagelig brått) gikk opp igjen. Informasjon kom i løpet av 2 minutter, så alt var bare greit.

Nå er det jet-laggen som må overståes, det er faktisk mitt største problem når vi kommer hjem. Fordi jeg sover i rykk og napp, kommer jeg ikke inn i riktig døgnrytme før det har gått flere uker. Men - jeg overlever vel...

Da settes denne bloggen i hvilemodus til rundt 13 mars. Kanskje det blir noen ferieplanleggingstanker her innimellom? Jaja - takk til alle som har fulgt med - kommentarer både her og på mail.

see ya!

1 comment:

karinno said...

Velkommen hjem til Gamlelandet
Og gratulerer med dagen.

Klemmms fra mamma'n