Sunday, November 4, 2012

Dag 8 - på balkongen...Så er den første av 7 dager på Atlanterhavet til ende, og vi går tidlig under dyna. Ja vi har dyne. Den er så svær at den rekker rundt senga ned til gulvet på 3 sider, og senga er en "king size"! Jeg vurderer faktisk å kjøpe en sånn dyne og ha hjemme i Norge, superherlig, uten å være tung!

Dagen ble tilbragt ute på balkongen på dekk 9, sola inn fra klokka tidlig på morrakvisten til nærmere middag! Herlig! Og resultatet? Jeg sa siste dag i Oslo før vi dro: Neste gang jeg er rød på nesa er det pga at jeg er solbrent... og det stemte! Sist var altså pga sur vind, denne gangen pga vind og sol.... jeg er lett hummer i fjeset. Tenkte jo ikke solkrem der jeg satt og leste! Så i morgen får jeg sitte i skyggen med nesa vekk fra sol og blæst.

Dagens donasjon ble faktisk fordoblet i kasino, jeg putta på 20 og tok ut 40. Veldig fornøyd faktisk! Særlig at jeg greide å stoppe - det er ikke alltid! Jeg har alltid samlet opp en del dollarsedler som blir med som kosepenger, de pleier å holde 2 uker gjennom. Som regel finnes det noen støyende maskiner som gir ut litt oftere (men ikke egentlig mer) - og da kan man faktisk slå ihjel en time sammen med andre som gjør det samme. Noen mer ivrige og gale enn andre, men det er moro! En og annen kveld kan det bli litt roulette og, men det er litt mer pesete om det er mye folk. Moro lell!

Middagen inntok vi denne kvelden i kafeen på 11. dekk, fordi vi  altså ikke har tatt med tversovertøy. Det blir første og siste gang på denne båten, noe værre har vi vel ikke egentlig spist på cruise noen gang. Sølemat. Neste gang blir det igjen Chops Grille, evt. Portofino, vi får høre hva damene våre opplever i Portofino i kveld. Vi har hatt blandede opplevelser i den restauranten, så Chops er vår favoritt. Alltid bra.

Kveldens show var "a Tribute to Sir Elton John" - en forrykende konsert med Jeffrey Allen. Han hadde kostymene og brillene inne, og han hadde Elton John-sounden på pianoet. Vi fikk alle svisker, fra Yellow brick Road til Crocodile rock, og alle var fornøyd. Særlig engelskmennene i salen, de var helt på styr, og det viser vel at kvaliteten på mr. Allens performance sto til gull! Kjempebra synes vi i hvertfall og salen ga stående applaus!

Alvin hadde vært innom og ordna litt for kvelden, og kveldens håndkle var en søt harepus!

No comments: