Thursday, November 1, 2012

Dag 5 - Første "day at sea" - mellom Cadiz og Tenerife!

Vi digger sjødagene, de blir slappere og sløvere jo lenger uti cruiset man kommer. Dag nr. 5 ble en slik "venne seg til å sløve" type sløvedag. Sent oppe, sen fruekost, og så ned for å se hva slags foredragsholder som skal fortelle oss interessante ting utover Atlanteren.... åååå for en skuffelse!

Jeg ble for en gangs skyld med mannen i huset ... eh lugaren - for å høre på, siden det hørtes interessant ut med Mord på plakaten. Mannen som skulle foredra har vært aktor i mange mordsaker i USA, og hans kone var med i aktoratet mot OJ. Simpson.  Jeg ble allerede litt i tvil når han åpnet med å si at alle kunne stille spørsmål om det han snakket om - hele tiden.  Og det gjorde salen. Hele tiden. Så når det hadde gått en time, hadde han nesten ikke kommet i gang med det han skulle snakke om, og halve salen gikk... jaja. Jeg får håpe han har tenkt seg om til neste gang... evt. at jeg heller tar meg en tur i casino mens gubben tar inn lærdom ...  Dette er forferdelig synd, da foredragene har vært veldig bra tidligere cruise.

Halloween satte sitt preg på kvelden, og det var utrolig mange som hadde tatt med seg kostymer. SUpermoro. Kostymeparade på promenaden, og mange både morsomme og skremmende kreasjoner.! Siden vi ikke kler oss ut sjøl, tar jeg heler ikke bilder av de andre, det er liksom litt sånn. 

I Diamond-loungen kom vi i prat med et hyggelig par fra Florida, og det ble stor latter og mye moro da det viste seg at de rett og slett bor i Englewood, ca 5 kilometer fra oss! Verden er liksom ikke så stor når man er på cruisebåt!

Middagen ble hyggelig med Phyllis og Betzy - de to andre var på vift et eller annet sted.

Alvin fortsetter å skjemme oss bort, han ordner og fikser, forteller og jobber. Han har sett at vi alltid drar hele overlakenet ut fra madrassen - så han har sluttet med å putte det innunder. Supert, for når vi drar det ut, drar vi jo også med selve lakenet! Så nå ligger lakenet på plass der det skal, og vi har det sånn vi vil! Flink gutt! Sånt digger jeg.  Stjernr i boka og ekstra tips venter!

Neste stopp: Tenerife!

No comments: