Sunday, December 30, 2007

16 dag i Paradis - nest siste dagen i 2007

Jeg har tidligere nevnt Myakka River State Park. Dette er en av Floridas eldste og største parker. Dette er ikke en zoologisk hage, heller ikke en botanisk hage. Det er en park hvor man kan nyte naturen slik den var, uten for mye innblanding fra menneskets side.

Vi har vært i parken mange ganger, bare for å ta en spasertur innimellom i de trolske store trærne, for å erte ekornene som sprinter mellom trærne, eller for å ta en tur med "Gator Gal" - den ene av de to store air-boatene som ferdes på denne delen av Myakka River. Mest for å lære oss hvordan vi skal oppføre oss, hvordan naturen har det, og de store hemmelighetene rundt i sivene. Vi fant ut at det var forferdelig mye folk der i dag, samtidig som vinden blåste friskt. Særlig vinden gjør at Ollie og vennene hans holder seg under vannskorpa, og da er det begrenset hvor festlig det er der ute på vannet.

Bilde-videoen er mine bilder satt sammen med PhotoStory.


Vi valgte å reise derfra, og heller dra ned til Snook Haven, som også ligger nede ved Myakka River. Dette er et helt sprøtt sted, som har vært gjennom flere flommer, hurricanes osv osv. og på søndager er det "bicers-day". Da kommer Harley-gutta fra fjern og nær, og da snakker vi om de skikkelig barske karene, med lange skjegg, hårete brøstkasser, skallede isser og bandanas med dødningeskalle hoder på! Men - de er over 60 år alle sammen nesten, og helt harmløse!! Når det spelles country-music et sted i USA, kommer line-danserne... se denne snutten - jentene var så morsomme å se på, at de fortjente lønn! Videoen er tatt med min lille Ixus....Vi hadde det kjempekult, og vi kommer helt klart til å ta turen neste søndag og!

Etter Myakka og Snook Haven stakk vi innom Angelos Pizza, beste skikkelig tynnnnne Italia-pizza in town. Så stakk vi bortom Keith på Daniel's og tok et lite glass RV sammen med Ed og Bobbie før vi endelig fikk rota oss hjem.

Der var det ca 30 eposter som ventet....

No comments: