Friday, October 10, 2008

Dag 3 – Monte Carlo, Monaco

Å for ein strålande morgon!

Innseilingen til Monte Carlo var blå – helt blå. Og det er jo ikke rart, vi er jo i Côte d’Azure! Monte Carlo viser seg fra sin aller blåeste side, og rikeste. For noen båter! Jolla vi sitter på virker nær for fattigslig å regne. Nesten da. Den er fin den og!

Vi fikk levert sen fruekost på hybelen, delige retter, omeletter! Og kaffe. Etter en liten områ-seg, tuslet vi i land, gikk på ”Rally Monte Carlo”-stripa, og sjekket gamle tomter. Vi har vært her før. Og jammen var ikke Grand Casino der i dag og! Vi gadd ikke å gå dit da – ”Been there, done That” liksom. Men, vi satte oss ned på den borterste fortauskafeen, sendte postkort til MammaPappa, Liv og TonjeRunar. Og, Unni får fingerbøl. Så da blir de glade. I Roma får vi sende kort til andre verdige trengende!

VI kom tilbake til jolla Heimsins i god tid til lunsj , må jo ikke gå glipp av måltider! Vi tok buffeten i dag og, og spiste ute på bakre dekk i sola. Herlig! Vinglasset hadde gått opp i pris la vi merke til.. puh 10 dollar for et glass! Godt vi har smugla med litt billig spansk rv om bord!

Klokka 17 setter vi snuten mot Cevitaveccia og Roma, hvor vi bare tar bussen inn til byen og rusler rundt på egenhånd. Finner sikkert litt pasta og noe deilig Chianti tenker jeg…..

Ship o’hoi!

1 comment:

TorillJ said...

Tar gjerne imot kort ;)