Saturday, October 11, 2008

Dag 4 Civitavecchia (Roma) – men Roma hoppa vi over

Da er det dag 4 på jolla, og vi koser oss i Civitavecchia etter en deilig fruekost på balkongen.

Vi hadde planer om å ta bussen inn til Roma, men ble i denne lille rare koselige byen. Rusla rundt og fant en fin liten kafe hvor vi skrev kort hjem til Unger i Sandnes og på Jessheim, og drakk kaffe faktisk! Sola skinner fra en blå blå himmel i dag og.Vi har vært i denne byen før, og vi vandret til markedet som ligger midt i byen. Dette er både et stort grønnsaksmarke, og fiskemarked. Helt utrolig arti å gå her og myse på alt de selger. Og så så friske saker!


Jeg har nok vært litt for pessimistos i pakkekoffert-modus, lite sommer klær. Det var jo spådd møkkavær, og det er sjelden det slår så feil som dette! Det er liksom 100% totalt på helt feil vær! Jaja – det er jo bra det er den veien da.

Det er stille og fredelig på båten, vi ser lite folk, og det er jo helt herlig. Det er litt forskjell fra de store cruise-båtene, som tar opp i 2-3000 passasjerer. Her er det mellom 6 og 700. Passelig.

I kveld er det middag med gjengen, og kanskje et show!? Musikalske smakebiter – alt fra Mozart til Gershwin er lovet. Vi får se hva som trekker mest, rulett-bordet eller musikalske svisker?

Rundt 1800 setter vi snuten mot Sorrento, fruekost blir nok igjen bestilt til nytelse på egen balkong. Eggene er fremdeles nystekte og varme når de kommer på et brett med en liten sprett under. Lekkert er det!

Arrivedechi Rååma

No comments: