Thursday, October 9, 2008

Dag 3 På vei til Monte Carlo!

Vi overlevde første kvelden om bord vi, og fant Tami og Jim etter hvert. Vi kommuniserte en del via telefonsvarere, men til slutt fant jeg Tami – gjett hvor? Jo. I ”gift-shoppen” selvsagt! Nå vet vi hvor de bor, og de vet hvor vi bor, og det er på samme dekk, samme side men de har 6001 og vi har 6083. Bare noen hybler i mellom!

Denne korridoren kommer vi nok til å trave noen ganter, det du ser laaangt der borte er nemlig inngangsdøren til 6001...


Båten er aldeles nydelig, liten og søt. Litt nærmere jolle enn en diger cruiser egentlig. Men vi kan venne oss til det og vi. Med ei hyggelig jente som heter Suzane som gjør alt hun kan for oss, her kom det fruktkurv, friske blomster, og hva ellers vi kunne ønske. Bilder fra båten får komme senere, nettet er tregt og litt diirt.

Middagen i går inntok vi i en nesten folketom buffet-restaurant, Windows Cafe. Nylaget sushi. Jummi! Blir nok mer av den. Men i kveld skal vi spise i Aquatina , selvsagt en fiskerestaurant. Maten har til nå vært hel-super, så jeg vil tro at den er megasuper e det eta-blissemanget.

Nå har sola kommet inn her, og det er på tide med en morgenkaffe før Suzana kommer med frokost akkurat passe tid til innseilingen til Monte Carlo!

Ship o’hoi!

No comments: