Friday, October 26, 2012

Cruise og sosiale medier... - cruisecritic.com

http://www.cruisecritic.com  - med omtaler, tilbud, nyheter og det man trenger å vite om cruising!
CruiseCritic.com har i mange år vært Stedet med stor S der man kan møte andre cruisere, avtale felles aktiviteter, utflukter, møte brigdespillerkollegaer, avtale "cabincrawls", gaveutvekslinger osv osv og melde seg på til "Meet&Mingle" og hva de nå kaller det hos de forskjellige. Ofte er det en av "veteranene" som starter en "roll call" i rett forum, for oss andre å søke oss inn på og melde oss på. Diskusjonene går høyt og i bølger, og jeg ser at det er over 1200 innlegg i tråden for vårt cruise nå.
Jeg har vært med der i mange år, og møtt mange hyggelige cruise-freaks som oss selv.  Mange av dem møter vi igjen og igjen på turene våre,  vi holder kontakten utenfor cruisebåten også! I fjor hadde vi besøk av danske venner i Englewood, og i februar får vi besøk av noen vi møtte på overfarten i fjor. Vennskap og sosialt samvær er for oss veldig viktig.

I år var det første gang jeg oppdaget  ei gruppe for cruiset vårt på Facebook, (noe som i ettertid er nedsatt som forbudt i retningslinjene på CruiseCritic.com, forståelig all den tid de er sponset av cruise-selskapene og har reklame på sine sider). Gruppa hadde etter hvert over 70 personer fra USA; Storbritannia, Norge og et par andre hjørner av vår runde klode. Litt hyggeligere var det der, og enklere å være med i "samtaler".  Håper bare ikke personen som åpnet gruppen fikk problemer med CruiseCritic.com da jeg synes ideen var supergod, og altså enklere å forholde seg til en de enorme trådene som blir i forumet. (men altså - en forståelig fotnedsettelse av CruiseCritic.com).

Så får vi se, det er over 300 personer som har meldt seg til årets "Meet&Mingle", spennende å se hvor mange vi kjenner fra før!

No comments: