Tuesday, October 30, 2012

Dag 3 Malaga - og videre til Cadiz
At morgenstund har gull i munn - er forsåvidt tull i grunn, og vi sov til vi vågna i denne morgen nummer 2 på Liberty of the Seas. Mannen i hybelen rusla ned for å hente en Starbucks til mor og så rusla vi opp på dekk 11 og inntok en rolig frokost. Det var forunderlig stille, og vi fikk super fin service i egg-avdelingen. Nydelig nystekt omelett  og ferskt brød. 

Etter fruekost rusla vi i land, vi hadde kjøpt buss-billett på forhånd da min rygg tåler ca 10 minutter gange (og vi visste fra 4 cruiseanløp tidligere at det ikke var så langt) men de minuttene ryggen min tåler, ønska vi å bruke på noe annet enn å gå langs kaia. Malaga har vi gått før, og vi rusla inn i gamlebyen, fant en hyggelig plaza og skrev våre vanlige postkort på vanlig måte, og spiste deilig tapaslunsj. 

Malaga er Picassos fødeby, så det er mye som dreier seg om ham der. Det kan dere google selv :) Men mine tær finner dere ikke på google...

Her står vi rett ved døren til huset der Pablo Picasso vokste opp.

Tilbake på båten og litt ro og mak, Alvin hadde satt inn litt jordbær med sjokolade på... søte gutten! 

Vi skulle ikke seile videre før ca klokka 1930. Men i  kveld skulle vi altså møte våre nye bord-venner... trodde vi. Da vi ankom bordet som var tildelt etter det bordet som var tildelt - ja da var det ingen hjemme. Vi tilbake til mr. Hovmester og klaget vår nød, og han forsto jo vårt ønske om å prate med flere... så han fant endelig et bord som faktisk ønsket oss velkommen, og vi fant kjemien med en gang. Så det blir hyggelig å møte dem igjen i morgen. Maten var god, sånn vanlig RCCL standard. Per var veldig fornøyd med sin sole (flyndrefilet) og Phyllis min bord-dame var veldig fornøyd med sin pastarett. Jeg hadde bestilt svinefilet, som var superfint tilberedt, men jeg var ikke så veldig begeistret for sausen. Det sier mer om mine smaksløker enn sausen da.

Kveldens show var den irsk/skotske sangeren og entertaineren Mark O'Malley, som sang som en gud og var i tillegg lett morsom uten å være masete. Han gjorde standard sviskene, og hadde en herlig versjon av "Danny Boy". Mark O'Malley har vært med i store West End show, og vi har sannsynligvis sett ham i Miss Saigon tidligere. Fabelaktig stemme.

Alt i alt en koselig kveld, og vi seiler nå videre til Cadiz, hvor vi har bestilt tur til Sevilla. Dette fordi vi har vært i Cadiz 2 ganger før, så nå er det på tide å gjøre noe nytt! 

Ship ohoi!

No comments: