Sunday, March 23, 2008

1. påskedag i sol og stille!

Her er det stille og fredelig i dag, solen skinner og lydene som høres er fuggern i treet, lav prat fra TV, (Morten ser ppå Golf-turnering på Doral i Miami) og gubben sitter på lanaien og koser seg med hemmelige (kinesiske) skriverier.

I går hjalp jeg Joanne og Stan med å få mer enn 4 gigabyte med bilder fra ferietur til Kina - det ble litt av et prosjekt, som også ble vellykket! Stan har hatt strupekreft, og snakker med vibrasjons-maskin, noe som gjør det til en utfordring å snakke med ham. Men - vi nordmenn er jo mye flinkere i språk enn mange andre, så vi forstår Stan mye bedre enn hans amerikanske venner gjør!

Det er egentlig fantastisk at han greier å gjøre seg forstått med en slik maskin, men jeg har forstått det slik at han har øvet noe vanvittig.

Selv sitter jeg og lager fotoalbum fra vår ferie i Ukraina sommeren 2007. Jeg har begynt å bli flink til å få skrevet ut en del av bildene jeg tar, for så å lime dem inn i album. Det å ha bilder på pc'n er jo ikke noe koselig! Med litt tekster, ting og tang, ølbrikker, menyer, kvitteringer, flagg og diverse, blir fotoalbumet etter hvert ganske morsomt, til og med for meg selv!

Men jeg ser at det er lite bilder av meg, så jeg får håpe Liv lager et album også.

1 comment:

Liv Ofsdal said...

Gleder meg til å se albumet! Om jeg og lager album får tiden vise - må jo først bli ferdig med Florida-albumet (mangler bare noen tekster da)
Er ellers helt enig (selvfølgelig) - bilder på PC er langt fra så artig som i album!