Friday, March 14, 2008

Morgenstund har gull i munn..

Fredag morgen

Det er helt herlig her i Fiddler's Green leilighet no. 177 lanai akkurat nå. Sola skinner inn i stua, det tegner til å bli en helt nydelig dag. Skal bli maks på ca 25 grader, noe jeg vil si er en helt perfekt temperatur!

I går var vi ute med gjengen, det ble corn hole på "The Legion" - og Persen vant! Han vant hele 10 dollar. I norske penger blir det jo ikke rart - men når 3 halvlitere med øl koster 5,5 dollar, så spiller det ingen rolle hva dollaren koster i Steinrøysa akkurat nå! Det er gromt å være norsk i USA for tiden - vi får mye for pengen vår!

I dag skal jeg ut og lufte badering og stråhatt - teste solfaktoren og se om det holder med en åtter. Har kjøpt solfaktor forkledd som "dry oil" - som ikke skal "clogge pores" eller annet ekkelt. Vi får se! Det er litt mye folk her, men monsterungene kommer ikke før til uka håper jeg.

Påsken er så tidlig i år, at den ikke faller samtidig med "Spring break" - den store greia her nede for unger i skolealder. Da skal det ferieres hos mormor i Florida for de små unger, og partyparty på Miami Beach og andre steder for de litt større ungene.

Jaja - vi ses vel?

No comments: