Monday, March 24, 2008

Innvendig og utvendig pleie - Daniels, Gold Rush og Prime Time

Daniel's Steak and Seafood
Gårs-kvelden ble som de fleste kvelder tilbrakt på yndlingsstedet Daniel's. Daniel har blitt 10 år - og en utrolig herlig gutt. Pappan, Keith, driver altså Restauranten med stor R og herlig Bar, og her spiste vi påskemiddagen vår. Morten, gubben og jeg, sammen med Jim, partneren til Ron Hovmester. Ron serverte oss med en stil og sjarme som er high-class places verdig, og vi hadde et vanvittig herlig måltid! 2 forskjellige forretter, 4 forskjellige hovedretter og 3 forskjellige desserter, og alt var helt utrolig bra!
På bildet ses oss tre, samt Jim med det kule etternavnet Brage - Jim er bare 2 meter og 8 cm på strømpene..


Etter middagen hadde vi jentene litt moro i baren, Joanne, ego og Shirley i rekkefølgen på bildet. Shirley jobber på hospitalet i byen vår, hun er en utrolig sprudlende og herlig dame. Hun tar vare på alle syke i nabolaget, sørger for kattene og lufter hundene, kjører folk hit og dit, og passer på at Joannie Bartender har hyggelige duftlys og jelly beans. Joanne (ikke bartender) er et ordentlig herlig vesen, som er gift med Stan, og de reiser og reiser, og har vært akkurat vært i Kina. Gjett om vi synes det er moro å snakke med dem!!

Joannie Bartender (ikke Joanne gift med Stan) er en godtegris av dimensjoner, og hun passer på at vi i baren får i oss nok sukker og lade! Liv sendte med meg et koselig glass med noen dekorasjoner på - dette glasset lever i beste velgående, og inneholder forskjellig slikkerier for slikkemunner hver dag!

Påske-Peepers

I påsken er det forskjellig fargede Jelly Beans som gjelder, og selvsagt marchmallows farget gule og som er formet som små kyllinger.... de kalles selvsagt Peep. Her i USA (i hvertfall i Florida) er det faktisk ikke kyllinger som er det viktigste påskedyret, men påskeharen, så det er pussig at de har disse peepers!

så måtte vi sove litt, vi visste det ville bli en heftig mandag.....Mandag (altså 2. påskedag) - en veldig trabel dag.....

Gold Rush BBQ
Får man vite om nye ribbe-stasjoner i byen, må de testes! Jim og Ron inviterte oss med til Gold Rush BBQ, et sted som serverer noen aldeles henrivende baby-back-ribs. Servicen var vanvittig herlig, maten kom på bordet i løpet av 20 minutter (og nei, det var IKKE mikromat).

Det å spise denne klinete herlige retten krever sin hånd. Jeg er såpass oppdratt - man kommer da fra et hjem med både bestikk og møbler - at jeg kan få i meg dette monsteret med kniv og gaffel. Men, det tar mer tid. Og når man sitter 4 rundt et bord og spiser monster, da er det greit å bruke egne lanker. Fysj for et klin. Og så så digg!!

For den som nå lurer på hvor mange ben det er i en baby-back rib.... det var 16 i den jeg spiste i dag. Jeg valgte å ikke ta fram kameraet, da det ville blitt et skikkelig klinete bilde!!

Prime Time Steaks & Spirits
Etter det ovennevnte inntaket dro vi på et av våre favoritt vannhull, Prime Time Steaks and Spirits... de har byens mer fornærmende bartender Rusty. Der traff vi hele gjengen, pluss et par til!

Ellers har jeg hatt en time hos Tanya i dag - massasje og fjesrøkt! Sukk - det er noe alle bør unne seg, det er verdt hver peng!

Det var dagens reklamer......

No comments: