Thursday, March 20, 2008

Tom peng pong...

Sjopping er jo for tiden en aktivitet man virkelig kan ha det festlig med. Dollaren er direkte yndefull, og når man er på ferie, og det regner.... hva gjør man da? Jo, man gjør inne-ting!

Føst dro vi til Port Charlotte, hvor de store sjoppesjappene forefinnes. En av favorittene er Books-A-Million hvor vi legger igjen noen tusenpenger i året. Studenten fikk dratt med seg sine ordbøker, kinesisk, russisk, spansk og sist men ikke det minste minst, tagalog (filipinsk). Per fikk også lurt med seg et par gode reiseguider, så da vet vi hvor vi bør dra, og holde oss unna, når vi reiser østover i Juli!

Etter B-A-M gikk vi mer enn 20 meter, og inn til inspirasjons-butikken til vår Binders, nemlig Staples Staples er herlig og digert, de har det man trenger for et velmøblert kontor (eller en velutstyrt hule). Dagens fangst besto i blekkpatroner og litt forskjellig papir, lim og tusj-penner. Jeg skal endelig får laget fotoalbum fra Ukrainaturen forrige sommer!!

Etter sjopping spatserte vi enda 20 meter til venstre, hvor favoritt-burger-sjappa vår har sitt tilholdsted! Beef O' Brady's har en burger som er "to die for" - og en restaurant som gjør at gubben blir sittende litt til !! (les: minst 10 TV-apparater med sport på alle kanaler!

Når vi så kom tilbake til Fiddler's Green Boulevard, tusla jeg bort til Shear Sailing - en herlig liten privat spa-salong drevet av mor og datter og et par venninder. Helt herlig! Dette er selvsagt snakk om å skjemme seg selv bort! Men - med priser som gleder norske lommebøker, er dette noe man kan unne seg, og jeg gjør!!!

Torsdag kveld er corn-hole-aften, og da er det The American Legion som gjelder. Gutta vant og tapte om hverandre, og de viste vel både seg selv og andre at det er et spell!!!

I morra skal jeg prøve å ta bilde av lille Alfie Gator. Han er bare en knapp meter!

Den solbrente har imponert i dag, støvsuget og vasket gulver, det er direkte lekkert her på hytta. Påskerent!!

No comments: