Saturday, March 29, 2008

Hadehadedagen..

ble flerdelt. først selvsagt en times tid ved poolen, inntil min ikke direkte yndlings-familie (svenske) kom og satte seg omtrent oppå oss, og ikke akkurat er lågmelte.. puh. Jeg stakk hjem igjen og satte meg i bakhagen istedet. Service fra Mortis var upåklagelig (drikke må man ha).

Etter å ha ferdigstillet alle kofferter, var vi klare for "the road" Først med en glitrende middag på Lock 'n Key med våre yndlingsvenner her nede, Dave og Sharon.

Per, Mortis og mego tok først en liten (eh) pils ute i gate-baren, og så en mengde digg mat etterpå. Persen greide å få i seg sitt dusin med rå østers (to virtuelle ble sendt til Torill). Sjøl fikk jeg en utrolig deilig escargot-forrett som jeg kunne myrdet for å få oppskriften på!! Både Morten og jeg tok en New York Strip steak, men ingen av oss greide å fullføre løpet, han får en flott lønsj i morra!!!

Endelig har også Mortis blitt ordentlig kjent med flere av våre gode venner, og skal golfe med noen av dem både onsdag og fredag, og da blir det også sosiale samvær etterpå! Kjempegøy! (han har faktisk også fått litt mer fot-farge, og ser nå ut som en person med ens farge på flere kroppsdeler!

Etter Lock 'n Key dro vi selvsagt til Danielsen og sa morna til Stan og Joanne, som lovet å holde igjen datoen for christmas-partyet til de visste når vi kommer! Det blir nok en travel desember på oss! Joanne sikkert også innen desember laget sin scrap-book fra Kina, noen jeg gleder meg veldig til å se!! Men - det er så trist å si morna - det blir værre og værre for hver gang vi drar!

Til og med...
alligatoren sa hade og stakk i ettermiddag! Jeg greide å ta en liten videosnutt med den lille ixusen - kvaliteten er så som så, men morsom til enden! Jaja - Morten får gleden av å vaske og ordne resten av kåken, han er en heldiggris som kan bli en uke til! Broren hans og kone kommer på mandag, for å bli noen dager, det blir trivelig for ham. Men - jeg vil jo egentlig være her sjøl!!!

2 comments:

Liv Ofsdal said...

Virker som dere har kosa dere masse alle 3!!
Men - skal bli godt å få deg hjem igjen og da, minisjef ;)

Hilsen miniansatt!!

TorillJ said...

Virtuell østers så nydelig ut, men den smaker så lite!

Fint du snart er hjemme, blir ikke kur uten alle tre samlet :)