Saturday, March 15, 2008

Frisk syk frisk syk ....

Når man kommer hit og har litt vondt i benet, så får man oppmerksomhet. Særlig når man er under 50! Jeg får jo helt hetta og sånn, fordi alle her er jo sykere enn meg! jeg har bare vondt i en fot!

Mitt problem er at jeg tror jeg har vært litt teit, dum, dust, idiot og et par andre ord - og ikke vært flink, forsiktig, snill, sart og søt - med min lille fot som fikk juling for litt over en uke siden!! Og nå får jeg selvsagt lide for det, og foten min gjeiper og skriker til meg ... tattaaaa

Vi har venner her nede som er så syke at de egentlig ikke burde vært utendørs siden "Ålesund brant" - men de lever som best de kan så lenge de kan. Så - når jeg har en fot som man dør med men ikke av, så blir jeg flau når jeg stønner eller syter!

Når våre venner kaller oss for "the Kids", jeg klager på en vond fot.. og jeg etter hvert kommer på at de faktisk har lidelser og sykdommer som kan ta pusten fra en ungdom på 45 (bokstavelig talt...)... da får livet et par meter vidde på perspektivet!

Jeg regner med at morgendagen byr på litt mer lystig skriveri, men nå skal jeg legge meg og tenke på hvor heldig jeg er, som har kjæresten min hjemme hos meg, mens min gode venn Debbie har sin kjære på livstruende intensiv akkurat nå! Debbie er utslitt, men hun kom allikevel innom og oppdaterte oss i kveld på hvordan Tommy har det (og det er ikke rare greiene!!)

Hang in there, Tom!

1 comment:

Liv Ofsdal said...

Say no more :O (om din ((U)forsiktighet)