Friday, December 28, 2007

14 dag i Paradis - brakkesjuken

Etter 14 dager her nede, har vi vel fått det man kan kalle "brakkesjuken" - selvom vi er ute og fyker litt hver dag. Fykingen foregår bare i nabolaget. Vi hadde store planer om litt utfart, men det blir nok ikke noen lange farter.

Jeg har veldig lyst til å ta en tur til Sarasota, St. Armands circle (sjoppe sjoppe sjoppe) og så spise lunsj på Tommy Bahama - et sted med megadigg mat. Jeg har og lyst til å ta en tur til Jungle Gardens og se på flamingoene. De er noen helt herlige rare fugler. Der finnes også en annen fugl jeg aldri har sett maken til, nemlig svarte svaner! (bildet tok jeg når vi var der i påsken sammen med Liv og Bjørn). Et utrolig vakkert sted, hvor man kan bli underholdt av fugler som gjør helt naturlige ting (sykler, skate-board...), men det mest hyggelige er å vandre i jungelaktig natur, se på plante- og fuglelivet. De har også en del andre dyr i hagene, men det er mer som en vanlig dyrehage. Det er fuglene som er mest fasinerende, da disse er ville, men kommer tilbake hit fordi de blir matet.

Jaja - vi får se hva det blir til - vi skal jo være her til 10. januar, så jeg rekker vel både Jungle Gardens og Myakka River.

Julejulen er liksom over her nå. De bruker uker på å sjoppe gaver, mat, pynt og julekort, fikse håret, kjøpe ny christmas-tskjorte, bake christmas cookies.. så er det 2-3 juleselskaper de siste dagene før "christmas" som her er 1. juledag. Selve 1. juledag er selvsagt hellig her som vår julaften er hjemme, og så er det liksom slutt. 2. juledag er vanlig hverdag igjen. Pynten henger der, juletrærne står et par dager til.. men alt det man brukte uker på å stresse opp, det blir liksom brukt opp på 1 dag.

Ha en fin dag!

No comments: