Thursday, December 20, 2007

6 dag i Paradis - feriemodus!

Første skikkelige feriemodusdag i dag - bare 3 maskiner med klær! Og det kunne jo ha vært en helt vanlig dag faktisk.....

Leroy var innom i dag, bygningssjefen for sameiet. Det er hans skyld at ting har ordnet seg såpass kjapt for oss, han har visst nærmest stått over håndverkerne med pisk for at leiligheten skulle bli beboelig. Vi bare håper ikke ting har gått for fort.

Mike, en venn av oss, er advokat, og kjenner litt til bransjen av forsikringsfolk. Han anbefalte oss en "public adjuster" - noe vi aldri har hørt om. Så torsdag skal vi til Port Charlotte og møte denne fyren, og høre med ham hva han kan gjøre for oss, som ikke en fra forsikringsselskapet kan gjøre. Vi føler nemlig at vi ikke har noen som jobber for oss, så da kan en slik "public adjuster" være en god ting. Det er ikke helt lett dette - og det sier de som bor her og kjenner systemet!

Ettermiddagen og kvelden gikk fort på Daniel's i kveld i godt selskap med Stan og Joanna. De har faktisk planer om å dra med Hurtigruta! Hadde skaffet seg brosjyrer og all ting. De er super-reisere, har snart vært over hele verden. Vi skal se på bilder fra Kinaturen deres den 22. desember, de var 4 uker der borte! Per er helt "grønn".

Ron, hovmesteren i restauranten er en fantastisk massør, så han går gjerne rundt i baren og gir jentene litt håndspåleggelse. Eller bare en klem. Eller noen hyggelige ord til trøst. Shirley, en av "the martini girls" var innom og viste fram sin nye jule-dekorasjon.. er det jul så er det jul!

Kveldens rødvinsinntak ble nok kanskje i meste laget, men hvem teller? Det er tross alt ferie, - og fordi jeg fortjener det!! Maten på Daniel's er alltid suveren, og vi bestemte oss for å innta middagen i baren der. Dette av en helt avgjørende grunn, Persen har nemlig prøvd seg med støvsugeren, og det gikk dårlig. Ryggen er nå ikke brukendes til annet enn å stå og ligge med.... Så da måtte vi spise i en restaurant hvor han kunne stå!!!

Sjekk denne, London Broil - jummi! (og selvsagt et yndefullt glass rv) Jummi! Per fikk en tunfisk-rett som også var helt nydelig, men den så ikke så god ut på bildet!

No comments: