Thursday, December 13, 2007

Endelig på plass...

i en byggeplass med stort potensial! Heldigvis kan vi sove her, og kjøleskapet hadde vi forlatt som vi ønsker å finne det - fullt med iskaldt vann og annet unevnelig men nødvendig. Vann er nemlig den store bøygen akkurat nå... det finnes ikke. Vannet er stengt av til i morra, da kommer "plumbern" og fikser. Røropplegget i kjøkkenbenken må på plass, og oppvaskmaskinen som faktisk står på badet.... men problemet er jo forsåvidt at det ikke er noe vann til do.

Naboen i 2. etg. har enda større skader enn våre, og får ikke flyttet tilbake før i midten av januar. De leier leiligheten ved siden av vår, som står ledig akkurat nå. De har jobbet som helter med å få leiligheten vår noenlunde til vi kom. Og som de har jobbet! De tilbød oss å låne sitt ekstra soverom, siden vi ikke har noe vann, men vi har lyst til å ligge i egen ferieseng. De lar døren stå ulåst så vi kan gå på do! Dusje gjør vi ved poolen i morra! Dette ordner seg... bare rørleggern kommer!

PC-bordet er borte (og jeg som jobba sånn med monteringen), og både pc, printer, tastatur og annet datautstyr ligger i badekaret. Opp-ned. Det klukker fremdeles når jeg rugger på printern... Alt har store blå tape-lapper som det står "claim" på. Hele dusjen er også full av ting som sto på kjøkkenbenken, kaffetrakter, brødrister og andre viktige morgen-ting. Døren merket "Claim Items"..... jaja -får telle opp kulepenner og skriveblokker, diverse og slik... kjære tante Insurance skal få betale.

Reisen ned hit er en annen historie - den får vi ta senere!

See yaa!

2 comments:

Liv Ofsdal said...

Velkommen på plass! Deilig å endelig komme fram tenker jeg etter en reise som ble lenger enn vanlig. Men - hvordan er det med Gunnar??? Det sier du intet om :O

Håper alle rør er på plass og tilkoblet i morgen.

TorillJ said...

Hyggelig at dere er på plass, men hvordan er det med Gunnar?