Tuesday, December 18, 2007

5 dag i Paradis - dagen da leieboerne flytta!

Etter middag:
Og for en middag!
Kvelden startet med et par øl på Daniel's, og så dro vi på Prime Time for å møte Dave og Sharon. Sharon fortalte om en stor familie med villsvin som hadde gått berserk utenfor kirken borti veien. Søren klype at jeg ikke var der! Det hadde vært arti å sett juleskinka rase rundt! Jaja - så gikk jeg glipp av det, og fikk en lekkersmekker filet mignon istedet - den kunne spises med skje, og jeg dyppet den forsiktig i kokkens hjemmelagete bernaise. Jummi! Rusty Bar Tender som alltid morsom og grinete, hans måte å takle kundene på - ingen får noe uten "please". Han bare tuller, men det er det ikke alle som vet!

Morgendagens sentrum blir vaskemaskinen igjen, og vi regner med at det blir siste runde med klær. Vi anser da denne etappen som tilbakelagt, og venter bare på Dan the Man og hans styrker som skal inn og legge tepper og sette inn et par nye dører. Et par nye fliser i kjøkkengulvet skal og inn (tenk at vi har 3 gamle fliser fra 1988 liggende i boden i gangen - akkurat så mye trenger vi for å bytte de som er ødelagt etter vår egen lille private tsunami! Og dersom gradestokken viser mer enn 20 grader skal jeg ut og nyyte soool!

Det virker som kakkismannens besøk har vært vellykket, vi har ikke sett hverken levende eller dødt etterpå. Men - vi må nok vente et par dager for å være sikker. Vi får vel sende dem et julekort... med takk for besøket! Takk men nei takk!


Lunsjtider:

Dagen værmelding - blå himmel og sol sol sol - litt kjølig på morgenen, men nå har gradene krabbet litt opp på stokken, og stoppet på rundt 22 grader - deilig og varmt når jeg hører på DISchat hvor kjølig det er hjemme i steinrøysa! Sender noen varme juletanker hjem til dere alle!!

Gårsdagens deilige biff var så stor at jeg tok med halve hjem i "doggie-box". Gubben sitter og koser seg med den nå til lunsj faktisk, mens jeg er litt mer trendy og putter sushi i fjeset. Deilig!

Vi har tenkt å gå ut til utendørs-svømmebassenget en tur, lufte baderingen litt. Blir vel ikke noen bading, det er litt kjølig for det - men litt sol på en blek norsk hud er nok ikke å forakte!

Dagen har vært litt mer avslappet enn de foregående, kakkis-mannen har vært her og sprayet litt myrderiske dråper i skap og sprekker. Så får vi håpe at Palmetto-buggen stikker av. Liker ikke sånne kryp, særlig når de er 2-3 cm lange!!! jæææk. Jeg har også vasket alle klærne til Morten som lå i den vannskadde kommoden, håper alt tålte trommel....

Men nå! Ut i sola!

1 comment:

Liv Ofsdal said...

Nå høres det ut som om ferien nærmer seg for dere! Utrolig flott da! Etter sååå mye ryddevaskeutdryddeårnefixe som dere har bedrevet siste uka med.
Lykke til med resten av årnetingene og jeg håper dere får en avslappende og solrik ferie! Det fortjener dere nå!