Tuesday, December 25, 2007

Endelig kom Ollie Gator!


I dag kom endelig Ollie Gator igjen på besøk! Han er ikke gammel, derfor ikke stor, men an er skummel nok! Og utrolig sjenert. Han hørte mer enn et par dameføtter på dekket rundt svømmebassenget, og da stakk han fortere enn svint!!


Denne søte julepyntede alligatoren møtte oss utenfor hos Dave og Sharon i dag, vi har vært der på julemiddag. Og hvilken middag! Stooor skinke (ham) med diverse tradisjonelt tilbehør som corn-pudding, sweet-potato, mashmallows og rolls. Kjempegodt! Og - det deilige, helt avslappet og "casual". Det er noe med Florida-style. Vi stilte selvsagt, siden vi er gjester, ikke i shorts og t-skjorte, men heller ikke i pyntepynt. Det er rett og slett for varmt for sånt her!


Før middagen spilte vi Corn Hole, et kjempegøyalt spill som alle kan være med på, og alle kan hevde seg i, så lenge de ser hva de gjør, og ikke har senebetennelse over alt. Der har jeg selvsagt mitt handikap (vi sier det....) - Per og Ed vant - fortjent, og Quinlan og jeg tapte - fortjent (pga at jeg ikke ser godt ut, og har senebetennelser... ) Poengtellingen skjønner jeg egentlig, 3 poeng for en bean-bag i hullet, 1 poeng for en som ligger helt oppe på bordet. Først til 21 har vunnet. Høres ikke det enkelt ut??

Dave og Sharon har svømmebasseng, noe de aller fleste faktisk har her nede, du ser en liten flik av det på bildet over. (den lille blå halvmånen i høyre hjørne). Hele bassenget, og gulvet rundt er dekket over med en "screen" - og dette kalles rett og slett "caged pool". Her nede er det så mye insekter at man rett og slett må ha noe som holder mesteparten ute, ellers kan man ikke nyte basseng og uteliv. Det å ha pool er ikke en "richmans dream" her, det er såpass rimelig at de fleste som har enebolig faktisk har det. De som bor i trailer-parks (mobile-homes) har tilgang til felles pool-area, sånn som vi her i Fiddler's Green Condo Association. For å kunne overleve om sommeren, er det nødvendig å ha et lite kjøleskap å putte kroppen i.

Ute ved poolen har Dave en liten bar, hvor de har den mest utrolige topp-plate! Under en heldekkende plexiglass-plate, har de lagt masse bilder av familie og venner, og jeg så oss på 3 forskjellige bilder, tatt med års mellomrom! Morsomt å se!!
Vi skal møte Sharon og Dave igjen på Fredag, da skal vi på Lock'n Key og spise (mat mat mat) - kanskje vi møter Pauline og Jim, som vi møtte første gang på cruise fra San Diego gjennom Panamakanalen til Miami!!

Jaja - skal ikke mase om været.. men det er flott! Jeg tok 1, Persen 3 timer ved poolen i dag (han leser og leser... exphil....)

No comments: