Friday, December 21, 2007

7 dag i Paradis - solbrent på nesa og litt innrøyka..

Dagen startet tidlig ute ved poolen, da de har begynt å fikse "svømmebassenget" hos naboene i 2. etasje. All prioritet var å få ferdig hos oss før vi kom, slik at fam. Tawl's leilighet har stått tom, men med tørkemaskiner. Veldig mye støy, noen ganger lurer vi på om de kommer gjennom taket. Men - vi tar bare med oss bok og tøystykker, og går ut i solen vi - ittno problem!

Vi dro så på WalMart og kjøpte oss ny printer i dag, et flott eksemplar av arten, Lexmark med skanner - trådløs. Da slipper vi å ha den i stua, det er ikke så ofte vi bruker den. Ofte er det jo mest til å få ordnet dokumenter som skal sendes videre, og da er den utrolig bra. "Uten en Tråd" er mottoet her i huset - når kommer trådløs strøm???

Tante Laila jobber med julegaver, og det ble også litt av det i dag - det er jo bare så arti å handle her, særlig når det er salg! Kule ting til ungene koster ikke noe - altså kule priser! Blir nok en tung koffert hjem neste år tenker jeg (må kjøpe ny koffert og)! Og masse pakker til forsent-julekveld hos mamma på Jessheim når vi kommer hjem! Jeg vil ha ribbe og pølse, mamma!!

På kvelden var vi på ett av disse rare stedene igjen, nemlig American Legion. Et sted for militær-veteraner, hvor egentlig ikke vi har adgang, men vi kommer inn fordi Dave og Sharon er medlemmer. Det kryr av sånne organisasjoner, men denne er vel den største. Grunnen til at vi dro til "The Legion" post 113 var torsdags-happeningen, Corn-Hole! Dette er et helt utrolig gøyalt spill, som alle kan være med på, og de som ikke er med, kan sitte rundt og følge med, klappe, rope og heie. Vi var i heiagjengen denne gangen. Den eldste som var med var en dame som fylte 90 år forleden - hun var helt på høyde med de andre, og var på laget i semi-finalen! Så dette er en aktivitet for alle. Det eneste problemet i disse private "klubbene" er at det er lov å røyke inne, og selvom det er bra med A/C blir det mye røyking rundt oss - vi må ta en runde i dusjen når vi kommer hjem fra disse stedene. Men, moro er det. Og Røykere er jo også mennesker.....

1 comment:

karinno said...

Siden dere nå har spredt dere rundt omkring i verden - 3 kontinenter - må vi prøve å få samordnet dette etter hvert.Det er vel ikke så mye ribbe og pølse i Asia heller.Får prøve å få til noe.
Klemmmms fra Mamma'n