Wednesday, July 16, 2008

Til Wuhan for å finne Båten

Etter frokost på hotellet i Shanghai, sjekket vi ut, ble med Daniel i bussen til en silke-teppe fabrikk. Trafikken var helt sprø! Vi fikk bærepose med baggis, vann og potetchips pluss bannan til lunsj. Baggisen hadde et pålegg som var av usikker opprinnelse tror jeg - jeg skippa den.

Til flyplassen, hvor alt var ordna (veldig greit åå reise i saueflokk, da blir vi ordna for! Bagasjen ble hentet og ordna, vi måtte ikke gjøre noe!

Om bord i flyet satt vi i en time ved gaten og ventet på noe vi ikke helt visste hva var. Shanghai Airlines har hyggelig og vakker betjening, men ingen informasjon

Vi ankom Wuhan en drøy time forsinket, fikk oss ny buss, og vi fikk ny lokal guide, Toby! Han har lyst til å bli stjerne, det skjønte vi, og han hadde en skikkelig fin engelsk! Super fyr.

Han loset oss trygt ghennom Wuhan til et museum og konsertlokale der vi fikk høre og se noen bjeller som var funnet i et gravkammer. Dette kammeret ble oppdaget i 1976 da det skulle bygges en militærleir i Hubei-provinsen. I dette kammeret, fant de over 2000 gjenstander etter en historisk kar, jeg skal se om jeg finner igjen navnet hans senere.


Til slutt kom vi oss til båten, som viser seg å være helt megaflott, middagen var super, vestlig men nydelig. Servicen er også helt fantastisk!

Kveldens drink i Observation Lounge sammen med Jeff og Sissy Bartenders, som gir Per nye kina-gloser på løpende bånd! Dette blir nok en kul tur for Persen, alle vil lære ham nye gloser hele tiden!

No comments: