Tuesday, July 1, 2008

Under en uke til China!

Ni Hau!

Det virket som det var en evighet siden Per startet drømmen om Kina, og nå er den altså snart der! Ok, litt kortere enn opprinnelig drømt, men drøm like fullt!

Lur pakking er lurt, da det er utrolig begrensa med fålovtilåtamed-baggasje på flyene for tiden, 20 kilo hver, pluss håndbaggasje. Og - på Air China så er det lov å ha med hele 5 kilo "carry-on"! Det er lite det. Pittelite!

Første dagene blir vi i Shanghai, så flyr vi til Wuhan, hvor vi finner kanoen vår, Viking Century Sky. Den skal være hjemmet vårt i 5 dager, og frakte oss trygt gjennom både dam-prosjektet, Three Gorges og masse sluser og greier. Kjempekult!

Vi havner til slutt i Chongquing, hvor vi flyr til Beijing, og der skal vi være i noen dager, både på egenhånd, og sammen med reiseselskapet. Vi skal også fly til Verdens Vakreste Sted, Guilin.

Jeg gleder meg til å gå på Muren, se Den forbudte By, ..... alle de stedene man bare har sett på tv! Og jeg vil se Panda!

Været er ikke akkurat det beste der på denne tiden, regntid! Veldig varmt og veldig vått.... jaja - tynne trøyer og korte bukser er vel moralen.No comments: