Tuesday, August 16, 2011

Siste kveld med gjengen - og Iowa!

Jeg fant ut at av bildene ser det ut som vi har vært mest sammen med bartendere og Iowa! Men det er ikke helt sant da. Det er allikevel rart med det når man reiser 4 sammen, da blir det oftere til at man ikke blir sittende med så mange andre fordi det ikke er så god plass i salonger osv. Andre er kanskjer 4-6 personer, og da vi så kommer og er fire, ja da blir det trangt om saligheita! Og forøvrig liker vi å henge i baren. Jeg ser også at de bildene jeg har tatt av de andre i reisefølget vårt er lite flatterende, eller dårlige og mørke, så jeg har valgt å slette flesteparten.

Dette ble bra da! Wayne og Laurie fra Canada  - Wayne med norske aner!
Den siste kvelden går med til å overrekke ekstra-tips til de vi synes har vært ekstra ekstra, og noen fortjener søren meg en stor takke-konvolutt.  Vi fikk også med gave fra Iowa til hans venner i Norge, og gaver til oss selv! (Nydelig pandabjørn med silkejakke!!!)


Tom fra California, Eddie og Da Xoing 大熊     
Eddie, Blues og Fifi med Liv og Da Xiong 大熊   
Per og Eddie. Han serverte alltid med et stoooort smil!

 Deilig måltid siste kvelden, og vi er alle enige om at det har vært bra, og servicen over all forventning bra.

Etter den nydelige maten var det ut på "byen" - dvs opp i 5 etasje og ta et glass før kvelden. Morgendagen blir lang, opp i otta og i seng i Shanghai etter noen timer busstur.Iowa leser boken om sitt "andre hjemland". Vi har alltid med bøker om Norge på det språket vi reiser til
. Denne gangen flere bøker på kinesisk, både om Norge (som den over, den fikk Lois i gave av oss) -
og en bok om Oslo på kinesisk, som James (vår tur-eskorte gjennom 17 dager fikk)

Da Xiong 大熊 lærer kinesisk av Tracy....

Da Xiong 大熊, Nora og Persen -

Så er det natt på Yangtze, koffertene er satt på gangen og vi regner med at morgendagen bringer oss til millionbyen Shanghai!

No comments: